AKTUELNO

Cimeri nisu mogli da veruju šta slušaju.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandra Subotić i Maja Marinković su došle do zaključka da Marko Miljkovića neće osvojiti neku od nagrada jer se ne ponaša lepo prema Luni Đogani za koju zadrugari znaju da ima veliku podršku publike kraj malih ekrana.

Divne drugarice, vređaju se tokom emisije, a sad pričaju o Marku i meni. Ogovaraju se, a kao se vole. Strašno! Odvratno mi je što sam ovo videla - rekla je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sa Stanijom, Majom i Aleksandrom imam svađe. Ništa mi ovo nije čudno. Stanija je pokušavala da manipuliše. Aleksandra je podržala Maju koja se mešala Luni i meni u vezu. Što se tiče Maje, imam okej odnos. Probao sam da je poštujem, ali nije bila dobra, izmišljala je svašta. Meni je drago da takve osobe imaju takvo mišljenje o meni - rekao je Marko, a ubacila se Aleksandra da komentariše:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je pričao o glasovima sa Lunom, to smo videli malopre. Luna to zna, ali se pravi luda - govorila je Subotićeva.
Marko je ološ. Dno dna! Pun kompleksa. Prevario je Manuela koji mu je pomogao da izađe iz onog sela. Previše si jadan da bi mogao da osvojiš bilo šta. Mislila sam da si normalan dečko, ti si jedno go*no - govorila je Maja, a onda je Marko ponizio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dokazao sam kakav si ološ. Džukelo mala, smrdi ti dole, zbog toga ništa nisam hteo, pa sam gore ubacivao. Mrš separeušo mala, radiš posao za dve hiljade - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Luna Đogani

'