AKTUELNO

Marinkovićeva na sve načine pokušala da se izvuče.

Voditelj Milan Milošević je najavio i sledeći snimak, a na njemu je prikazana situacija sa žurke kada je Maja Marinković igrala za svoju dušu,te je poručila da je Marko Janjušević Janjuš ne interesuje dok ne izađu napolje, ali da je jedino on interesuje u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se videlo na koga ciljam tačno, tu je bio i Karić. Nisam ništa loše rekla, malo sam i popila, očekivala sam neke burnije klipove, ovo je limunada. Na Karića sam mislila, on me zanima napolju - rekla je Maja.
Ne smejem se, nego sam u šoku. Napolju se ne družim sa rijaliti igračima - dobacio je Janjuš.
Karić je bio tu, kamera može da zumira koga god. Moje je da odgovorim. Mogu da veruju kome žele - navela je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako misli na drugog, onda sam u šoku. Ako je mislila na nekog drugog, mogu da se ubijem. Ne znam šta da kažem. One su slobodne devojke, mogu da rade šta hoće. Ja ako sam napravio grešku, a jesam, treba da se zapitam ja, ne treba osuđivati devojke koje su slobodne. Ja ću biti osuđivan i treba narod da me osudi jer jesam napravio greške. Nisu bile neke velike greške. Dođe mi nekad da zagrlim nekog i da poljubim, mogao bih da budem ovde sa njih 10, ne zato što sam lep, ja dajem povod, ne treba njima zameriti - rekao je Janjuš.
Sećamo se kada je bio klip... Meni je utorkom izduvni ventil, ne pravim greške, ali volim da se veselim. Kada sam pričala i sa Lukom, pre dve nedelje, komentarisala sam Stefana. Ne znam što Janjuš ima ovako burne reakcije. Meni je ovo smešno, šalim se. Bolje nego da pravim dramu i da se nerviram. Janjuš mi je najdraži - rekla je Marinkovićeva.
Meni ovo nije sprdnja. Kad ti se sviđa Stefan, sviđa ti se i ponašanje i stav i sve, a ne da navodiš Mateju. Ok, onda treba da kažeš "Karić mi se sviđa fizički, Mateja psihički". Karić je klasični paravan za sve. Ubeđena sam da je mislila na Janjuša, napolju ovo ko gleda nije mu prijatno. Svima je jasno da aludira na tebe. Ona uvek Kariću u svađi kaže: "Ja da sam htela, bila bih sa tobom". Nije sramota, brate, priznaj, nisi ni prva ni poslednja koja se zaljubila u oženjenog - vikala je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja generalno ne može da sakrije ništa, ne mislim da je u bilo koga zaljubljena. Ona je vrckava, baci kosku. Nisam kompetentna da komentarišem ništa od ovoga, samo mogu da kažem da je Stefan kao neka krpa, svima se sviđa, on se ništa ne pita, niko ne obraća pažnju na njega - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas se većina parova posvađala, cela priča govori o tome. Kad se Majo braniš ovoliko, debelo si u nekoj grešci. Ne možeš da kažeš da je sa Janjušem samo prijateljstvo. Sama daješ za pravo i ostavljaš prostor za sumnju. Čovek kad je pijan kaže šta misli, pusti te fore - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'