AKTUELNO

Priznao je sve!

Naredno pitanje tokom igre istine, postavljala je Anđela Milenković, koja je postavila pitanje Franu Pujasu: Da li planiraš da uđeš u neku vezu?

Ne naravno, to sam već i reko - dogovorio je Fran, i postavio pitanje Sandri Rešić: Da li misliš da sam ti ja ukrao cigaretu danas?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta je vama sa pitanjima, da li vi živite ovde i znam da mi je Mića uzeo cigare - rekla je Sandra i postavila pitanje Vladimiru Tomoviću: Vidim da nisi dobro danas, ali moj si drug pa te pitam šta ti je danas, da li je situacija sa Jovanom?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja izgledam jako i snažno, ali ne mogu da kažem da mi je lepo ovde i razmišljao sam da idem je r mi je dotakla emocije. Nisam želeo lepo njenoj vezi, jer sam je želeo za sebe. Ona je predivna, i ja se neću pokolebati, ali ja sam joj se zakleo da mi ona nije rijaliti a ona nije poverovala. Nisam se pridržavao nekih kodeksa, i nisam želeo dobro njenoj vezi, ali mi je do njenog mišljenja jako stalo, a ja sam sve radio srcem i kleo sam se u porodicu zbog nje. Nije mi rijaliti i ja sam zaljubljen u nju - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga