AKTUELNO

Svi su plakali!

Na groblju Orlovača danas je Dalibor Andonov Gru, jedan od naših najpopularnijih repera, ispraćen na večni počinak uz prisustvo porodice, prijatelja, kolega i velikog broja poštovalaca njegovog lika i dela.

Foto: e-stock Mirko Rodić, Pink.rs

Na Gruovoj sahrani njegov veliki prijatelj Nigor pročitao je pismo, kojim se oprostio od repera, a dok ga je čitao, nije mogao da prestane da jeca.

Reči nisu dobrodošle, čak ni one koje nam se čine najveselijim, jer nisu kadre da stoje uz njega. Mi nismo sposobni da govorimo o smrti, možemo samo da verujemo da je rođenje važna stvar, a smrt samo sitnica koja ne prekida besmrtnost. Ćutimo, neka se čuje tišina tvog veselog osmeha i iskrenosti. Ne prekidajmo je, pustimo da pobedi tamu. Nažalost, Bog uzima samo najlepše cveće, što je tuga za sve nas - porodicu, prijatelje. Ali Bog ima svoj plan. Mi, grešni, nepokajani, tek se osvestimo onda kad izgubimo najdraže prijatelje. Dragi moj Dalibore, šta da ti kaže tvoj prijatelj... Putuj, sa druge strane reke, tamo se leti bez kajta, tamo ne moraš da mašeš krilima, tamo te čekaju moji prijatelji Duško i Nebojša i nema sumnje da ćete vas trojica biti hip-hop trio univerzuma kome neće niko biti konkurencija. A ja ću biti, evo tu sam, doći će jedan dan kad ćemo svi morati da odemo, kad ću morati da odem i ja, a do tada svi mi i ja čuvaćemo uspomenu na tebe, na tvoju dobrotu, na tvoj osmeh, na tvoju muziku. Vidimo se, kad budem došao gore, imaćemo jednu lozinku a to će biti zvižduk i znaćete da sam to ja. Počivaj u miru - kroz jecaj je pročitao pismo Nigor.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Podsetimo, Gru je nastradao u ponedeljak, 9. septembra vozeći kajt u Zemunu. Iza sebe je ostavio roditelje, brata Igora, suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

Autor: Pink.rs

#Dalibor Andonov Gru

#Igor Lazić Nigor

#Sahrana

'