AKTUELNO

Zbog opšte opasnosti od koronavirusa, prekinuto snimanje serije.

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji cele zemlje, zbog epidemije virusa Covid-19, produkcija najzahtevnijeg Pinkovog projekta „Crveni mesec“ donela je odluku da snimanje bude prekinuto do daljnjeg.

Zbog uvođenja policijskog časa i zabrane skupova od više od 50 ljudi, onemogućen je nastavak snimanja, s obzirom na to da ekipa serije „Crveni mesec“ broji više stotina članova.

Foto: Miloš Rafailović

Prethodnih nedelja, poštujući odluke Vlade Republike Srbije, snimanje je vršeno isključivo u eksterijeru, a snimanje u enterijeru, odnosno u Pinkovim filmskim studijima, je odloženo zbog bezbednosti svih koji su angažovani na projektu.

Međutim, kako su mere zaštite od koronavirusa pooštrene, idejni tvorci Roman Majetić i Željko Mitrović, kao i producenti serije, doneli su odluku da, zbog zdravlja i bezbednosti glumaca i čitave ekipe koja radi na projektu, kompletno snimanje „Crvenog meseca“ bude prekinuto do prestanka važenja vanrednog stanja.

Iako smo ušli u samo finale emitovanje serije, zbog zdravlja ekipe angažovane na ovom projektu, a u skladu sa društveno odgovornim ponašanjem, odlučeno je da snimanje „Crvenog meseca“ bude prekinuto dok se ne steknu uslovi za bezbedno obavljanje posla. I pre uvođenja vanrednog stanja smo se konsultovali o prekidu snimanja, kako ne bismo doveli u opasnost glumce, članove ekipe, ali i njihove porodice. Nakon uvođenja vanrednog stanja na teritoriji cele Srbije i policijskog časa, doneli smo konačnu odluku da snimanje serije bude prekinuto do daljnjeg – rekli su ispred produkcije serije „Crveni mesec“.

S obzirom na to da je snimanje novih epizoda obustavljeno, serija „Crveni mesec“ emitovaće se još u sredu i četvrtak, 18. i 19. marta, od 21:20 časova na TV Pink, nakon čega će biti prekinuto emitovanje do ponovnog početka snimanja serije.

Foto: Miloš Rafailović

Pozivamo vas da, zbog sopstvene, ali i bezbednosti ukućana i sugrađana ostanete kod kuće i pratite epizode „Crvenog meseca", a da, do ponovnog snimanja i emitovanja novih epizoda, budete uz program TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#RTV Pink

#Televizija Pink

#serija

'