AKTUELNO

Priznao da je bio ljubomoran u početku veze.

Slobodan Radanović u emisiji "Zadruga, narod pita", osim što je odgovarao na pitanja gledalaca, imao je i priliku da vidi i nekoliko priloga. Jedan od puštenih priloga su bile i Slobine i Kijine zajedničke situacije, kako iz privatnog života kao i iz rijaliti programa "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sve vreme u toku priloga čula se pesma Rođe Raičevića - U tebe sam zaljubljen, koju je pevač pevao, a često se i smeškao kada je video neke od zajedničkih trenutaka koje je proveo sa suprugom.

Foto: RTV Pink

Nakon odgledanog video-priloga Sloba je komentarisao i da li je primećivao "male signale" koje mu je slala Kija, kao i da li je registrovao da se on i dalje sviđa njoj, što je ona u toku svog boravka u "Zadruzi" svima i njemu priznala.

Foto: RTV Pink

Tek sada primetim te neke stvari. Ponekad bih se pronašao u nekih pesmama koje naruči, pomislio bih da je za mene. U početku veze bio sam jako ljubomoran. Te signale pred kraj sam primetio. Kada je ona rekla: "Volim ga". Ja sam nju poznavao pre ovoga i znam da je osoba koja ne bi lako prešla preko ovoga što sam uradio.

PROČITAJTE: KAJE SE POSLE SVEGA? Sloba javno priznao: ISPAO SAM SLABIĆ, KRISTINA TO NIJE ZASLUŽILA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'