AKTUELNO

Devojka ili prijatelji!

Ivana Šopić je sledeća zadrugarka koja je postavila pitanje u ,,Igri istine", a uputila ga je Milici Kemez. Naime, poznato je da je Milica pravila ljubomorne scene Bori Santani zbog druženja sa Jelenom Pešić i Anom Korać, pa je u tom smeru i bilo pitanje.

Pitanje za Milicu, danas sam bila prisutna, ti si besnela zbog toga što su Ana i Jelena ušle u emisiju... Zanima me tvoj odnos sa Borom, da li misliš i koliko možete da funkcionišete i da li si mu ti bitnija od prijatleja? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je takav, on je fleksibilan, ja to tako ne gledam, ja njega nisam namagarčila, kod nas se sve desilo spontano, bez ikakvog cilja i plana, kasnije sam videla da su Jelena i Ana otišle tamo, niko ih nije pozvao. Shvatila sam to kao čistu provokaciju. Non-stop su ta dobacivanja i peckalice, bar ja smatram da je to tako. Mnogi vide, mnogi cokću kako izgledaju srećno kad ja nisam u njihovom društvu. Njemu svako može da priđe, on će oberučke da prihvati, svi su svesni da kod njega imaju prolaz. Nikad nisam osetila podršku, uvek su svi bili na Borinoj strani, meni je drago zbog toga što se tiče njega. Ne želim da njega neko kritikuje. Možda ja nisam dovoljno dobra da zbog mene neke stvari promeni. To je bilo samo zbog toga što su htele mene da naprave ljubomornom! Ti se Jelena hvataš za to što je Mirela napisala pismo, jeste ona napisala pismo, ali niko ne zna kako se ja osećam - ispričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, iskreno da ti kažem, uvek sam osećala da me ne podnosiš! Ja uvek padnem na to. Jako je teško biti u tvojoj blizini. Ti si pokušala da ocrniš Boru, e pa ne može - dobacila je Jelena.
U šoku sam zbog svega toga što pričaš! Smatram da me bockaš, nepotrebno. Bora zna sve šta sam ja radila, i ja sam njemu prešla preko svega, to su neke normalne stvari u vezi. Ti ne treba da potenciraš na tim stvarima. Ja nikada nisam uzela nešto da jedem, a da Bori nisam rekla za Jelenu, to su neke stvari kojima sam pokazala da sam joj prijatelj - uzvratila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali zato kada sam te povukla da pričaš sa mnom, nisi sedela sa mnom, nego si otišla sa Kendijem. Kada je došao Peca, niti prišla da pričamo šta je i kako je bilo. Kad si mi bila potrebna, nisi bila tu, a tvoja sestra kad je bila, sat vremena sam bila. Mene su svi pitali za Pecu - uzvratila je Pešićeva.

Zadrugari su se takođe mešali sa strane, zauzimajući stav, a u tome su prednjačili Marko Đedović i Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga