AKTUELNO

Nije je štedela!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Sanju Stanković.

Mića te brani, pokazao je da simu draga, ustajao je kada niko nije hteo da te brani, zašto se tako ponašaš prema njemu?

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, branio me je i kada nisam bila u pravu, nekad se i izgubim, ali mislimd a je to samo sukob mišljenja - rekla je Sanja.
Sanja ne može da sskapira neke stvari, čovek sa strane vidi šta se dešava, Sanja je ovde uradila niz grešaka, ja ne mogu da zaboravim kako je osuđivana od sadašnjih prijateljica. One su odjednom postale najbitnije prijateljice na svetu, kao i Aleks što sam govorio, ne možeš zaboraviti šta ti je Maja Marinković rekla za majku. Sa Minom, Natašom i Sandrom ne možeš biti prijatelj. Ako se okrene situacija, ona će opet. Ja sam nju branio jer sam znao da kada je Matora najviše vređala, najviše je volela. Ti si samostalno nemoćna! Ti si bila kurvetina, katalog devojka, ako je neko rekao da si došla za 500 evra, to ti nije prijateljica! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da sam zamerila, ne zaboravila! Ja sam saznala to pre neki dan Mićo! Jeste, još gore je - pravdala se Sanja.
Na početku su svi bili protiv tebe, onda nisu trebali da donose sud o tebi, nisu trebali ništa da pričaju, vi ste u ljubavnom odnosu, možda se pomirite, nikad se ne zna! - ubacila se Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga