AKTUELNO

Da li su iskrene jedna prema drugoj?

U "Zadruzi" se večeras održava igra koju vodi voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević. Igra se sa sastoji u tome da Darko zadrugarima postavlja pitanja, a oni ukoliko ne žele da odgovore mogu da popiju neki čudan koktel.

Naredno pitanje voditelj je postavio Zlati Đurković, koje je bilo vezano za njeno druženje sa Suzanom Perović.

Da li Suzanu smatraš iskrenim prijateljem nakon što si čula sve šta je pričala o tebi? - pitao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Dok ne budem videla šta je pričala o meni i čula, ja ću je do tada smatrati iskrenim prijateljem. Ako budem videla nešto što ne želim da vidim i čujem, videćemo. Ja smatram da sam ja njoj prijatelj, ono što je ona radila je isto prijateljski. Rečeno mi je da je pričala nešto, a ako se to potvrdi, to bi bilo ozbiljno razočarenje, a ja u tim situacijama ne reagujem baš normalno. Za mene ona jeste dobar čovek, za mene, za sada - rekla je Zlata.
Miki je pričao kakvo mišljenje Suzana ima o tebi, zar bi on lagao - upitao je ponovo voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mislim da su oni lagali, ali ne znam šta stoji iza toga. Mislim da je Miki u par navrata, kad smo mi imali određeni konflikt, rekao nešto, ali ja se nadam da nije tako. Ne mislim da me Miki ikada slagao, ali dok ne vidim neću da sudim. Ja znam šta sam ja dala i šta sam radila, ali šta je ona radila to ne znam - navela je Đurkovićeva.
Ti znaš šta si dala, ali šta si dobila zauzvrat - nastavio je da pita Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Tu je za mene, u više navrata je bila tu za mene. Ne verujem da je Miki bacio rovca, ona je sigurno nešto rekla u afektu - rekla je Zlata.

Nakon toga svoje mišljenje su iznele i Suzana, ali i Miljana Kulić koja ne veruje u ovo rijaliti prijateljstvo.

To smo već pričali, u principu ja sam uvek to komentarisala sa Mikijem, kad god me ona iznervira. Nikad nisam rekla da je loš čovek. Jedini pravi prijatelj ovde mi je Miki, pa posle njega Zlata. Mislim da ova žena meni želi samo najbolje. Sigurna sam da ćemo i posle nastaviti pravo druženje - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

One su imale pravi sukob i pravi rat kad Miki nije bio u "Zadruzi". Zlata je rekla da zna gde je Suzana imala s*ks, a Suzana je rekla da ima tajnu kojom bi pokopala Zlata. Miki nema veze sa tim. One su imale istinski konflikt kada Miki već nije bio tu - navela je Miljana.

Zorica Marković je takođe prokomentarisala ovu temu te je navela da Zlata ni ne sluti šta joj Suzana priča iza leđa.

Mislim da je Zlata iskrenija, one obe imaju svoj život napolju, nema ništa od druženja napolju. Zlatu očekuje ne hladan tuš, već tuš iz kog pada grad - rekla je kratko Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'