AKTUELNO

Sve je na njemu.

U toku je "Suđenje" na kom je Maja Marković tužila Ivanu Šašić i Sandru Rešić koje su, kako je u tužbi pisalo, nju cinkarile kod Alena Hadrovića zbog stvari koje joj je poslao bivši verenik Jovica Putniković. Reč, kao porotnik, imala je i Ermina Pašović.

Ja sam rekla da je ova veza osuđena na propast. Ona nije zaljubljena niti ga voli jer je ovo bila samo strast. Ja sam upućena u njen brak i vezu sa Jocom, jer nju niko nije kontrolisao, imala je svu slobodu. Alen joj je sa druge strane titrao, udovoljavao i ostalo. Posle je počeo da bude ljubomoran, pratio joj je poglede, i to je dodatni pritisak, i ona ne može da se nosi sa time. To prevaspitavanje njoj teško pada, jer je postavljena na stub srama. Zamišljala je sve lakše, pa je povukla ručnu. Rekla je da ima grižu savesti, pa je posle stvari, i ona je postala jača, i to je dotaklo. Da Jovica uđe u Zadrugu ne bi te dupe*om pogledala. Maja se utripovala za emocije prema Alenu. Ove dve nisu nikako krive - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je počela da pravi paralelu između Joce i Alena, i mogla je da nasluti da će doći do ovoga, to bi se svakako desilo. Moja gledanje je da ako ste već zagrizli, i ako mislite da je to tako kako je - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, hvala što znate kakav sam i šta osećam. Svakim danom saznajem više o sebi. Maja i ja smo danas pričali, i ona mi je rekla da me voli i da prema Joci nema osećanja. Rekla mi je da od svega ima pritisak, a meni to može biti jasno, to mogu da prihvatim i ne moram. I meni ne bi bilo svejedno da mi devojka uđe, a kamoli njoj da se Joca pojavi. To šta ću da odlučim, niko na to ne može da utiče, to više ne zavisi od nje, sve zavisi od mene i šta ću ja prelomiti. Pre tri dana sam bio siguran, ali sada već nisam. Emocije su mi poljuljane, radi me sujeta i sve. Mislim da Ivana i Sandra nisu krive, jer sam ja te stvari znao bez probanja - objasnio je Alen.
Ja ne mogu da znam šta je u tvojoj glavi, samo da ti kažem, pošto to pominješ. Ljudi su doneli zaključak na osnovu tvog ponašanja. Jedna reč može sve da promeni - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga